Gullberg & Jansson marknadsför mycket populära säkerhetstäcke

från en världens mest innovativa kvalitetstillverkare, franska Walter.

Walter var först med att introducera Walu Pool, ett säkerhetstäcke med ett patenterat system där alla tvärgående aluminiumrör och pvc-paneler är utbytbara. Walu Pool är ett mycket populärt, miljösmart och barnsäkert poolskydd med 3 års materialgaranti.

Vid öppning rullas säkerhetstäcket enkelt ihop med medföljande vev och vid stängning dras det enkelt ut med draglina.

 

Walu Pool finns i två olika modeller: Walu Pool Evolution och Walu Pool Starlight.

Poolskyddet består av en slitstark PVC-duk (vikt 650 g/m²) som bärs upp av tvärgående, ovalformade aluminiumrör placerade med cirka 1 meters mellanrum.

De ovalformade aluminiumrören (mer bärkraftiga än runda rör) vilar på poolsargen vilket gör att det skapas en energibesparande och värmeisolerande luftspalt mellan PVC panelerna och vattenytan.

Ett säkerhetstäcke håller poolen effektivt ren från löv och smuts och PVC-panelerna är försedda med dräneringshål så att regnvatten kan rinna undan.

Walu Pool uppfyller den franska säkerhetsstandarden NF P 90-308 och är ett måttbeställt poolskydd med 3 års materialgaranti. Walu Pool kan inte användas som vintertäckning.

Walu Pool har ett patenterat system där alla tvärgående, ovalformade aluminiumrör och PVC-paneler är lätt utbytbara om de mot förmodan skulle gå sönder.

Walu Pool är mycket enkelt att använda och vid öppning kan det rullas ihop av en person på 2-3 minuter (när PVC-duken är större än 50 m² behövs två personer) med hjälp av den medföljande veven med utväxling.

Poolskyddet tar minimalt med plats ihoprullat vid poolens ena kortsida.

Vid stängning dras poolskyddet ut med en draglina och låses med spännare.

 

Tillval

Snabbspännen rekommenderas som tillval.

Pris: 1.390:-

Walu Power - motordriven automatvev som med en knapptryckning rullar upp ditt säkerhetstäcke .

Pris: 8.990:-