Leia pooltak klarplast

Mått: 4 x 8 m.

Klarplast (med kantsten)

Leia-serien, i antracitgrå färg

är vår exklusiva standardserie för pooltak med låg takhöjd. Pooltaket är utrustat med 3 mm klarplast och skena på endast en sida.

Leia passar alla standardpooler på 3 x 6 och 4 x 8 meter. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Pooltaket Leia passar särskilt väl för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak. Trots den låga höjden fnns det gott om rum för dig att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. 

Leia har som standard 12 mm komfortskena på endast en sida. Du väljer själv vilken sida. På motsatt sida skenan, på den största sektionen, monteras skjutdörren. Med förlängningsskena kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.

Leia levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.


Pooltak Innermått: 468 x 876 cm
Pooltak Yttermått:   524 x 884 x 72 cm
Antal sektioner: 4 st
Färgval Profiler: 95/54 mm mattlackerade i antracitgrå färg (RAL7016)
Panelval:  Klarplast (PC**, 3 mm)
Låsanordning: Automatisk Sektionslåsning med nyckel
Dörrlösning: Skjutdörr på valfri sida
Tillval: Förlängningsskena 320 cm, för 3/4 sektioner: 2 500:-/3 000:-
Frakt: Tillkommer
Leverans i Box:  Leverans sker antingen genom att emballaget bryts och varje del lastas av för hand av mottagaren eller att boxen lastas av hel med hjälp av truck eller kranbil. Detta ansvarar kunden för.

** PC: Polykarbonatplast