Nova Comfort klarplast

Mått: 3 x 6 m.

Aluminiumvit/klarplast eller Antracitgrå/klarplast

Pooltak Nova Comfort – Låg Takhöjd

Nova Comfort-serien, i aluminiumvit eller antracitgrå färg, är vår exklusiva standardserie för pooltak med normal takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor.

Nova Comfort passar alla standardpooler, både med och utan poolsarg. Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Nova Comfort passar särskilt väl för dig som är ute efter ett något högre pooltak. Nova Comfort ger dig gott om rum att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel. Nova Comfort har som standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida om största sektionen och avtagbar front-. och bakgavel². Nova Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Med förlängningsskenor kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen. Nova Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.


Pooltak innermått skena: 378 x 666 cm
Pooltak yttermått:   416 x 670 x 80 cm
Antal sektioner: 3 st
Färgval profiler: 44/40 mm mattlackerade i aluminiumvitt (RAL9006) eller antracitgrå färg (RAL7016)
Panelval:  Klarplast (PC**, 3 mm)
Låsanordning: Automatisk sektionslåsning med nyckel
Dörrlösning: Skjutdörr på valfri sida och avtagbar front- och bakgavel
Tillval: Förlängda skenor 320 cm Pris 4.900:- Gaveldörr (med förstärkt frontgavel) 9.900:-
Frakt: Tillkommer
Leverans i Box:  Leverans sker antingen genom att emballaget bryts och varje del lastas av för hand av mottagaren eller att boxen lastas av hel med hjälp av truck eller kranbil. Detta ansvarar kunden för.
Garanti: 3 års materialgaranti

Hämta manual (Pdf):