Stella Comfort kanalplast

Mått: 4 x 8 m.

Aluminium/kanalplast

Pooltak Stella Comfort – Normal Takhöjd

Automatisk sektionslåsning med extra platta komfortskenor. Levereras i en box som byggsats eller färdigmonterade sektioner.

Stella Comfort-serien är vår exklusiva standardserie för pooltak med normal takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor.

Stella Comfort är ett naturligt val för dig som vill bada under taket vid sämre väder. Stella Comfort passar alla standardpooler både med och utan poolsarg. Stella Comfort-serien finns i fyra standardstorlekar men kan också måttbeställas mot pristillägg.

Stella Comfort är ett barnsäkert pooltak med lås och modellserien har precis som Nova Comfort-serien en elegant framtoning och robust konstruktion. Stella Comfort har automatisk sektionslåsning, vilket innebär att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt, då sektionerna har en automatisk låsfunktion. Sektionerna är inte sammanhakade i varandra och pooltaket kan vara öppet t.ex. på mitten. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Stella Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på med en höjd på endast 12 mm. Stella Comfort har som standard gaveldörr vilket gör det enkelt att skjuta pooltaket förbi en poolstege om denna mittplaceras. Hela fronten är avtagbar i tre delar.

Stella Comfort levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation. Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.

 


Pooltak innermått skena: 479 x 866 cm
Pooltak yttermått:   530 x 870 x 162 cm
Antal sektioner: 4 st
Färgval profiler: 44/40 mm Silvereloxerad (aluminium)
Panelval:  Dubbelväggig kanalplast (Polykarbonatplast) 6 mm
Låsanordning: Automatisk sektionslåsning med nyckel
Dörrlösning: Skjutdörr på valfri sida och avtagbar front- och bakgavel
Tillval: Förlängda skenor 320 cm Pris 5.900:- Gaveldörr Pris 9.900:-
Frakt: Tillkommer
Leverans i Box: Leverans sker antingen genom att emballaget bryts och varje del lastas av för hand av mottagaren eller att boxen lastas av hel med hjälp av truck eller kranbil. Detta ansvarar kunden för.

Hämta manual (Pdf):