Nova Comfort klarplast

Mått: 3 x 6 m.

Aluminium/klarplast eller Antracit/klarplast

Pooltak Nova Comfort – Låg Takhöjd

Nova Comfort-serien är vår exklusiva standardserie för pooltak med låg takhöjd, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor.

Nova Comfort finns i sju standardstorlekar och passar pooler både med och utan romersk trappa eller poolsarg.

Nova Comfort är Nordens mest sålda pooltak och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion.

Nova Comfort är ett barnsäkert pooltak med lås och modellserien passar särskilt väl för dig som är ute efter ett lågt och stilrent pooltak som inte tar upp för stort utrymme i trädgården. Trots den låga höjden finns det gott om rum för dig att simma under taket.

Nova Comfort har automatisk sektionslåsning, vilket innebär att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt, då sektionerna har en automatisk låsfunktion. Sektionerna är inte sammanhakade i varandra och pooltaket kan vara öppet t.ex. på mitten. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Nova Comfort är utrustat med extra platta komfortskenor som är behagliga att gå på med en höjd på endast 12 mm. Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.

Nova Comfort har som standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida (vänster eller höger) och avtagbar front- och bakgavel. Nova Comfort-serien finns i sju standardstorlekar men kan också måttbeställas mot pristillägg.

Nova Comfort är certifierat och godkänt enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard, NF P90 309, och omfattas av 3 års materialgaranti. Nova Comfort levereras i färdigmonterade sektioner för ännu enklare installation.


Pooltak innermått skena: 378 x 666 cm
Pooltak yttermått:   416 x 670 x 80 cm
Antal sektioner: 3 st
Färgval profiler: 44/40 mm Silvereloxerad (aluminium)
Panelval:  Klarplast, 3 mm
Låsanordning: Automatisk sektionslåsning med nyckel
Dörrlösning: Skjutdörr på valfri sida och avtagbar front- och bakgavel
Tillval: Förlängda skenor 320 cm Pris 4.900:- Gaveldörr Pris 9.900:-
Frakt: Tillkommer
Garanti: 3 års materialgaranti

Hämta manual (Pdf):