LAY-Z-SPA PALM SPRINGS "Kampanj"

Uppblåsbart spabad med komfort och flexibilitet

Spabadsvattnet uppvärms till max 40o C. Värmefunktionen har en inbyggd snabbuppvärmning som värmer spabadsvattnet med 1,5-2oC/h. Den kraftiga bubbelfunktionen ger en skön massageupplevelse.

Spabadet drivs av en mycket tystgående pump som inte stör den avslappnande upplevelsen i spabadet. Pumpen är en separat enhet som vid behov kan kopplas till och från med enkla handgrepp.
Palm Springs extra starka konstruktion ger en enastående strukturell stabilitet som gör att en vuxen kan sitta på spabadets kant.

Förstärkt material med lyxig yta. Tritech är ett förstärkt material bestående av ett polyesternät inneslutet i två lager av laminerad PVC som ger styrka och hållbarhet. Spabadets yttermaterial består av en lyxig skinnimitation.

Uppblåsbart lock i skinnimitation som täcker och isolerar spabadet när du inte badar. Enkelt att fästa tack vare förmonterade clips.
Bottenskyddsmatta ger en angenäm känsla när man sitter i badet, samtidigt som det bidrar med extra värmeisolering nedifrån.
Digital kontrollpanel gör det enkelt att styra alla funktioner med knapptryck: värme- och temperaturreglering, massage, filtrering.

Enkelt att sätta upp och lätt att flytta. Klart för att fylla på med vatten inom 10 minuter.

Produkten är CE/GS/EMC certifierad

Innehåll: Poolfodral, bassäng, spa-pump, kemisk flottör, tryckmätare, filterpatron (VI), luftkuddsskydd, AirJet ™ -system, reparationssats, DVD
Specifikationer:
Kapacitet: 4-6 vuxna
Vattenkapacitet (80%): 916 L
Uppblåst storlek: 1,96 x 71 cm
Fylld vikt: 954 kg
Verkligt vattenflöde: 1.325 L / h
Värmesystem: Ca. 1,5-2,0 ℃ / h
Max. Värmekapacitet: 40 ℃