Logan är ett rymligt kar med generöst baddjup. Alla Yukons kar är gjorda för tuffa förhållanden och passar vårt Nordiska klimat perfekt. Med sina sju platser, varav två liggplatser, är Logan fullutrustat med både ljudanläggning, nackkuddar och LED-belysning. Detta är ren njutning och nöje för hela familjen. Logan finns med både vit och svart insida, som alla Yukons kar.

Som den svartaste av forsar i Kanadas mörka skogar bubblar Clinton. Den svarta (eller vita) Luciten ger ett exklusivt uttryck, och blir extra effektfullt med den inbyggda LED-belysningen. Clinton har plats för sju badande, varav en liggplats. Precis som alla Yukons kar är det gjort för tuffa förhållanden och passar vårt Nordiska klimat perfekt. Clinton är fullutrustad med både ljudanläggning, nackkuddar och LED-belysning.gs.

Dawson är ett prisvärt alternativ då det är fullutrustat med både LED-slingor och reflekterande LED, samt ljudanläggning som standard. Den svarta (eller vita) Luciten ger ett exklusivt uttryck som passar in i alla typer av miljöer. Dawson är gjort för tuffa förhållanden och passar vårt Nordiska klimat perfekt. Med plats för sex badande, varav en liggplats, behöver ingen stå bredvid och frysa.